Daniel Sjøgren Nielsen

Hvem er ham Daniel egentlig for en fætter...

Fra fortid til nu

Jeg er født i Fakseladeplads, men flyttede med min mor til Ringsted, i mine tidlige børneår, så jeg vil sige jeg er opvokset i Ringsted midt på sjælland. Der er ikke så meget at klage over, tog min folkeskole og HTX uddannelse i Ringsted.
Efter det skulle jeg jo så finde ud af, hvad det var jeg ville, da jeg stadig ikke var helt sikker på det. Der har altid været en drøm om at komme til at arbejde med 3D grafik, visualisteringer og animationer. Da jeg var færdig med min HTX, var jeg simpelthen så træt af skolebænken, at jeg ikke gad fortsætte med en uddannelse umiddelbart efter. Jeg tog derfor et år, hvor jeg var i lidt praktik, arbejdsløs, og arbejde som vikarjob. Jeg tjente lidt penge, og fandt i mellemtiden nogle offentlige uddannelser, som kunne sende mig i retning af en karriere inden for 3D branchen.
Valget stod at jeg skulle flytte uanset hvilken skole jeg valgte, så det blev Aalborg uden de store begrundelser. Startede på Multimedie Integrator uddannelsen, hvor der indgik bred vifte af fag, bl.a. 3D. Heldet var dog ikke med mig, da jeg skulle finde en lærerplads inden for 3D, så jeg gik i gang med 2. prioritet, programmering. Jeg fik en lærerplads hos et reklamebureau, ud fra første ansøgning, som havde så meget at lave, at jeg blev tilbudt en fuldtidsstilling et halv år efter. Den tog jeg, da jeg ikke mente at få meget ud af skolen. Den dag i dag er jeg stadig i det samme webbureau, og det kunne ikke være bedre.

Som person

Daniel NielsenJeg er meget stille af person, men man skal ikke lade sig narre. Det kan sagtens ske jeg den der siger mest, det skal bare være under de rigtige omstændigheder, og sådan er vi jo så forskellige alle sammen. Jeg vil betegne mig selv som meget seriøs, og en der gerne vil have et overblik, hvad enten det er fremtidig eller den givne situation. Jeg er også kommet dertil, hvor jeg arbejder med det jeg brænder for, og har en række kompetancer som jeg stille og roligt arbejder videre med, hvis jeg ikke længere vil programmere som jeg gør nu. Så vil sige jeg pt. har styr på mit liv.

Fremtiden

Det er ikke til at spå om fremtiden, så hvor jeg er om fem eller ti år er ikke til at sige. Jeg kan sidde i det samme firma hvor jeg startede min karriere, eller jeg kan sidde i en større virksomhed end i skrivende stund.