Min 3D historie

Historien startede for mange år siden. Jeg må vel have været omkring 10 år, da jeg første gang fik chancen for at lege lidt med 3D Studio Max. Jeg var solgt lige på stedet, og fandt det utroligt spændende og sjovt, at se det man kunne med en computer. Det var jo ikke engang svært at lave de mest basiske ting. Siden den gang har jeg leget rundt med 3D fra tid til anden. Selvom jeg brændte så meget for det, så blev det aldrig til det helt vilde.

Det var først efter min HTX jeg satte mig for, at nu var det 3D jeg ville sigte efter her i livet. Jeg tog derfor springen og flyttede til Aalborg, hvor jeg startede på teknisk skole som Multimedie Integrator. Det var godt nok ikke en uddannelse dedikeret udelukkende til 3D, men en af linierne var dog 3D animation. På grund af mangle på lærepladser inden for faget, var det nærmeste jeg kom chance som 3D animator, mulighvis en plads, et halv år efter jeg skulle have fundet den. Derfor begyndte jeg i stedet af søge ind som programmør, hvor jeg fik den første læreplads jeg søgte.

Det er siden ikke blevet til så meget meget 3D, nu programmere jeg hjemmesider i stedet for. Ens for begge dele er, at jeg laver det hele fra bunden af stort  set hver gang, og på den måde stadig kan kalde det mit værk. Det eneste jeg gør mig i 3D nu, er jeg køber næsten alle 3D animations film der udkommer. Jeg er vild med stilen, som de fleste er lavet i.

Du kan i menuen se et par af de projekter, som jeg havde størst succes med. Det kunne have blevet meget mere, men sådan endte det nu engang ikke.