Webshop cases

Uniqpuzzle - Memozz

Memozz.dk er hele vejen igennem en speciel løsning, og en løsning som jeg har meget kær og er stolt af at kunne representere. I bund og grund er det en webshop, men det er specielt produkt som skal tilpasses den enkelte kunde, med brikker, tilbehør og indgravering. Derfor er der lavet en helt unik løsning, hvor man bestiller sit udkast hos memozz, og første efterfølgende godkender og betaler for produktet. Når man modtager sin Memozz, får man samtidig et kundelogin, hvor man har mulighed for at administrere sin Memozz, hvis man senere modtagere flere mindebrikker i gave. Hver brik er unik, og derfor er det vigtigt at vide hvilken brik der er den næste i rækken når der bestilles. Til det ligger der bagved et større system, som holder styr på alle kunder, Memozz', brikker, bestillinger og hvor langt de er i processen.

En memozz er den perfekte, personlige og unikke dåbsgave eller bryllupsgave. En gave som hele tiden kan udvides med nye minder m.m.

Fusion

Fusion - Navision C5 webshop

Fusion er et stort sportstøjmærke, som skulle bruge en ny hjemmeside, med integreret Navision C5 løsning til deres forhandlere. Da bestillingen er målrettet udelukkende til forhandlerene, fungere den ikke som en traditionel webshop, men mere som et bestillingsark. Det er sat specielt op, så det er nemt at overskue farve- og størrelsesudvalg af de enkelte modeller. Det eneste en forhandler skal vide, er bare hvilke produkter han mangler, og taste antallet ind på bestillingsarket og trykke bestil. En løsning som kun har ét step fra start til slut, nemmere kan det vidst ikke blive. Fusion selv skal kun trykke på en opdateringsknap via deres økonomisystem, og forhandlerene har med det samme et opdateret bestillingsark at bestille ud fra.

Hiway Data

Lenebjerre.com for Lene Bjerre Design er uden tvivl den største og mest avanceret special shop, som jeg har udviklet (anno 2014). Hele deres varekartotek, til forhandlere som B2C, synkroniseres direkte fra Navision. Alt synkronisere on-the-fly, så nu er det helt slut med daglige udlæsninger eller lignende, og ordre går lige ledes direkte tilbage til deres salg og pakkeafdeling.
Det er et stort internationalt firma, som sælger til både private og firmaer, så alt kan ikke klares via Navision. Der er derfor en lang række specielle tilpasninger, for at få deres løsning til at fungere lige præcis som de ønsker. 

Nordform - Alt i hobby

Nordform hobby

Nordform er en stor webshop med et stort varekatlog, med stort set alt inden for hobby og den kreative verden. Der er mange erhvervskunder, og de finder det hurtigt og nemt at bestille over internettet, så hvorfor ikke give dem en oplevelse med når de gør det. Det er hvad vi har valgt at gøre med nordform, i form af mange små detaljer og hurtigt navigering rundt omkring.
Med et stort varekatalog på over 5000 hobby artikler, kræve det sit at administrere. Derfor styres alt på shoppen via økonomisystemet AirBOSS, så der er mindst mulig administration.

Alle cases er lavet som ansat hos webbureau Ultimate Web