Webudvikler cases

Nordjyskesommerhuse

Da jeg startede hos Ultimate Web, havde de allerede siden nordjyskesommerhuse.dk, men den trængte til kærlig hånd, i form af webdesign og øget funktionalitet. Derfor fik jeg opgaven at kigge på den, og jeg måtte gøre stort set hvad jeg havde lyst. Jeg valgte at droppe alt hvad det var lavet i forvejen, og starte på helt fra bunden af igen. Det blev til et system hvor ejer og lejer mødes direkte. Ejerne opretter en bruger, og kan derfra administreres deres sommerhus. Som det også kendes fra andre hjemmesider med online annoncer, er det muligt at tilkøbe sig større opmærksomhed til sin annonce, så der er større chance for den bliver set og læst.

Hjallerup Idrætsforening - hiferen

I starten af 2009 blev hiferens nye portal lanceret. Den byder på en læng række muligheder for idrætsforeningen og dens medlemmer, lige fra hovedbestyrelsen til spillernes forældre. Det er nemlig muligt for den enkelte træner i systemet, at få ansvaret for et hold. Det vil sige han kan styre spillerne, oprette kampe de skal spille, udvælge de spillere som skal spille kampen, og vælge hvem der skal stå for kørsel. På tværs af det hele er det integreret med udsendesle af e-mails og sms'er til spillerne, og forældrene som skal huske de skal køre til kampen på søndag.
Alle oprettede brugere på hjemmesiden, har et internt forum, hvor de kan snakke sammen og dele erfaringer sammen. Ydermere har forummet en speciel mulighed, som gør at hvert hold har sin egen forum gruppe, som kun dem der er tilknyttet holdet kan følge med i.

Fusion Movement

Fusion Movement er en klinik som hjælper med skadesbehandling, genoptræning og forbyggelse af skader. Af denne årsag har han en stor patient database, med en masse tilknyttede informationer. De skal også undersøges en gang i mellem. Derfor har vi lavet et større system, hvor deres patienter for deres egen journal, med notater, filer etc. På hjemmesiden er det muligt at booke en tid på klinikken. 1 time hvis man er førstegangsbesøgende, eller 30 min. hvis det er en opfølgning. Bookingen tager højde for allerede reserveret tidspunkter på dagen, så ikke der kommer dobbelt bookinger. Klinikken får automatisk besked, og det bliver skrevet i kalenderen. Når undersøgelsen er overstået, kan der i systemet skrives en faktura ud. Fra start til slut hjælper systemet med at holde styr på patienten, og fakturering heraf.

Alle cases er lavet som ansat hos Reklamebureau og webbureau Ultimate Web